Kiegészítők

A székeket, legyenek azok a stílusos amerikai bankettszékek, vagy székhuzatba öltöztetett egyszerűbb székek, különféle kiegészítőkkel dobhatjuk fel.

Chiavari székeknek jellemzően a háttámláját szoktuk díszíteni. Ide kerülhetnek könnyed habos textildíszek, vagy a támlát egészében átölelő leplek. Ezekkel kiemelhetjük akár csak a szertartás, vagy a főasztal székeit, de az összes széket elvarázsolhatjuk velük.

Mind a székhuzatos, mind a chiavari székeken jól használhatók varrott csipke átkötőink. Ezek nem holmi feldarabolt csipke anyagok, hanem végükön is csipkével eldolgozott, szegett, kidolgozott kelmék. Ebből adódóan akár egy egyszerű csomóval megkötve is romantikusan kedvesen mutat, de készíthetünk belőle nagy habos masnikat is. Saját anyagából varrott asztali futókat is tudunk biztosítani hozzá.

A feszes huzatok pántjait dobhatjuk fel a kristályos kiegészítőkkel. Ezeket a kristálykarikákat bármelyik pántra rá tudjuk helyezni, ezzel illesztve őket egy kristályos dekorációhoz. Napfényben ezek a kiegészítők igazán szépen mutatnak - nekem egyik kedvencem a fehér huzaton fehér pánt, kristályos dísszel ékesítve.