Székeink

Az alábbi székeket saját készletünkből, a legkedvezőbb logisztikai megoldást megkeresve juttatjuk el, az általad megjelölt helyre. Esküvőre készülsz? Az esküvői dekoráció ékkövei lesznek, ezek az amerikai típusú bankett székek. Chiavari székeink közül kiválaszthatod az esküvőd stílusának leginkább megfelelőt. Egy terem látványvilágát egyértelműen meghatározzák a bútorok: ha stílusos székekkel várjuk vendégeinket, stílust adunk magának az eseménynek is...


Chiavari szék, Ragyogó fehér
Chiavari szék, Ragyogó fehér - Az igazi klasszikus, mely minden környezetben tökéletesen megállja a helyét. Nem hivalkodó, mégis nagyon elegáns eszköze a terem berendezésének - vele nem hibázhatsz. Kitűnő alapja bármilyen díszítésnek, kedvedre választhatsz hozzá kiegészítőket.
Chiavari szék Antikolt fa
Chiavari szék Antikolt fa - Vintage stílusú dekorációt nehéz elképzelni nélküle, nem véletlenül ő Amerika egyik nagy kedvence. Rendkívül stílusos, hisz egészen természetesen és finoman hozza azt az ódon hangulatot, amit egy ilyen kopottas darabtól elvárhatunk. Valódi fa, valódi kopások - ő ilyen őszinte fajta.
Chiavari szék Pezsgő metál
Chiavari szék Pezsgő metál - Ő az arany székünk, de amolyan elegáns arany, mint egy pohár fényesen csillanó pezsgő. Arisztokratikus környezetben is otthonosan mozog, de barátságos hangulatban fogadja vendégeid akár egy fapadlós sátorban is. A fehér után ő a második legnépszerűbb székünk - ez nem véletlen.
Chiavari szék Mahagóni barna
Chiavari szék Mahagóni barna - Különleges fényezése miatt a fényviszonyok változásával változtatja színét a vörös és a szinte fekete közötti barnás árnyalatokban. Gyönyörűen mutat világos környezetben, nagyon karakteres a megjelenése. Nem kell félni tőle, hisz fehér párnájával inkább elegáns, mintsem sötét.
Chiavari szék Átlátszó
Chiavari szék Átlátszó - Szívem csücske, kollekciónk legizgalmasabb darabja az átlátszó szék. Elképesztően légiessé teszi a berendezést - még egy agyonzsúfolt terem is szellősnek tűnik vele. Ő egy igazi különlegesség, nem lehet nem észrevenni. Egy kis dekorációs világítás pörgeti be csak igazán!
Amerikai szertartás szék
Amerikai szertartás szék - Ez az alapvetően egyszerűnek tűnő kis darab, nagyon csinosan mutat a szabadtéri ceremóniáknál, vagy a természet lágy ölére megterített ebédnél is. Stabil fa szerkezetét fehér kárpit teszi kényelmessé, gyepen is jól használható, nem nagyon süllyed el. Különféle katonás vagy ívelt sorokba rendezve nagyon szépen tölti be a teret.